fredag den 7. september 2012

Fredag 7. September information

Luxembourg - Portugal (VM Kval)

Syntes der er meget god værdi i at spille på at Luxembourg vinder med et handicap på 4-0. Dette tip er hentet fra odds1 hvor Leander for første gang i meget langt tid har givet dagens oplagte 4-stjerner. Analysen handler bl.a. om at Luxembourg ikke har tabt med 4 mål eller mere i over 40 kampe. Se tippet her hos Leanders luringer hvor det er dagens oplagte.


Wales - Belgien (VM Kval

Wales fravær: Bellamy, Giggs, Taylor, Crofts, Hennesey, Ledley, Vaughan, Collison

Belgien i fuld trup.

Tror en Belgien sejr er et god valg i denne kamp, og det skyldes at Wales har så stort et fravær, der på flere betting-sites er beskrevet som "historisk" stort. Dette fravær kombineret med en Belgien trup, hvor alle stjernerne er til stede, hvilket inkludere en Fellaini der er flyvende i Everton for tiden, og en Eden Hazard, da brager igennem hos Chelsea.
Informationen omkring skaderne er fundet på Betinfo


Bulgarien - Italien (VM Kval)

Bulgarien fravær: Illiev, Bojinov

Italien fravær: Di natale, Cassano, Balotelli, Montolivo, Motta, Cheillini, Astori, Balzaretti.

Det er en mulighed at smide nogle penge efter Bulgarien iaften, da Italien mangler mange af de normale førsteholdsspillere, og det vil i høj grad komme til at påvirke deres spil. Men på den anden side har Italien så mange spillere at tage af, så det ligeså godt kan blive en sejr til Italien.
Informationen omkring skaderne er fundet på Betinfo


Derry City - Cork City (Premier League, Irland)

Derry City Skader: Deery, Patterson, Greacen (3 spillere)

Cork City Skader: Dunleavy, Healy, Lordan, E. Murphy, Murray, N. Horgan, D. Horgan (7 spillere)

Stort fravær hos udeholdet, hvilket betyder at dette opgør helder mest til en hjemmebanesejr.
Informationen omkring skaderne er fundet på Betinfo


Sydafrika - Brasilien (Venskabskamp) 

Brasiliens forventede start 11'er Brazil: Diego Alves; Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo; Sandro, Oscar, Romulo, Lucas Moura; Neymar, Damiao

Sydafrikas forventede start 11'er: Itumeleng Khune; Punch Masenamela, Bongani Khumalo, Kgosietsile Ntlhe, Anele Ngcongca; Siphiwe Tshabalala, Kagisho Dikgacoi, Thulani Serero, Thabo Matlaba; Thamsanqa Gabuza, Bernard Parker

Mon ikke dette ender i en sejr på flere mål til Brasilien, der stiller med noget der ligner det hold der blev stillet med til OL. Problemet hos Brasilien er normal at de har så mange at tage af, og rokere så meget på landsholdet, men har de ikke gjort på dette tidspunkt.
Analyse lavet af Castrof

Ceara - Guarani (Serie B, Brasilien)

Ceara spiller idag imod et Guarani hold der har fravær af intet mindre end 13 spillere: Fabricio, Wellington, Bruno, Thiguainho, Recife, Neto, Clebinho, Leone, Domingues, Ribeiro, Adelino, Sacramento, Fumagali.
Mon ikke hjemmeholdet hiver en hjemmesejr i hus uden problemer.
Analyse lavet af Chegueva

Ingen kommentarer:

Send en kommentar